Alaçamspor Bocce Takımı, 7-9 Mart tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Volo Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Üç gün süren yoğun mücadelelerin sonunda, Büyük Bayanlar kategorisinde Alaçamspor Bocce Takımı sporcusu Selma KALANÇ Türkiye Şampiyonu olurken, takım arkadaşı Fatmanur ALÇİN Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarı elde etti.

Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular şunlar oldu:

Selma Kalanç (Samsun)
Gülçin Esen (Mersin)
Fatmanur Alçin (Samsun)
Şevval Akcanlı (Bingöl)

Başarılarını değerli bir emeğe dayandıran Alaçamspor Bocce Takımı’nın antrenörü Gökhan BOZDEMİR, yağmur, soğuk ve sıcak demeden 3 ay boyunca takımı Volo Türkiye Şampiyonası’na hazırladıklarını belirtti. Bozdemir, sporcularının başarılarıyla gurur duyduğunu ve Alaçam’ın köylerinden gelen bu gençlerin ulusal ve uluslararası alanda birçok şampiyonluk elde ettiğini vurguladı.

Alaçamspor Bocce Takımı, şimdi gözünü uluslararası arenaya çeviriyor. 10-11 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapılacak Volo Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine 5 sporcuyla katılacak olan takım, 7-11 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın Saint Vulbas şehrinde gerçekleşecek Dünya Volo Şampiyonası’nda ülkelerini en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Alaçamspor Bocce Takımı’nı destekleyen herkese teşekkür eden antrenör Bozdemir, şampiyonada Ülkeye altın madalya getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir