4

Samsun’un Alaçam ilçesinde gerçekleştirilen Okul sporları Genç Erkekler Bocce il birinciliği müsabakalarında Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi, gösterdiği üstün performansla birinci oldu.

18 Nisan tarihinde Alaçam Bocce sahasında düzenlenen müsabakalarda, çok çekişmeli maçlar yaşandı. Geçen senenin il birincisi olan Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi Genç Erkek takımı, bu yıl da aynı başarıyı göstererek Samsun ilini bölge ve Türkiye şampiyonalarında temsil etme hakkı kazandı.

Dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı:

Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi
Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çarşamba Fen Lisesi
Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir liderliğindeki Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi takımı, aylarca süren yoğun antrenmanlarla bu başarıya ulaştı.

Takımın bu sene elde ettiği diğer başarılar arasında Volo Türkiye Şampiyonluğu, Raffa Türkiye Şampiyonluğu ve Bowling Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor. Şimdi ise hedefleri Samsun iline Türkiye Şampiyonluğu getirmek.

Alaçam, bocce sporunun önemli bir merkezi haline gelmiş durumda. Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi öğrencileri, 7-11 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın Saint Vulbas şehrinde düzenlenecek Volo Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Bocce takımının başarısı için destek veren herkese teşekkürlerini ileten antrenör Gökhan Bozdemir, sporcularına katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir