

Benzer Haberler
Konuyla ilgili birkaç güncel haberi daha okumaya devam edin.

Samsun'un Su Geleceği Sağlam Temellere Oturuyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi, 1,7 milyar TL'lik yatırımla inşa ettiği Selahattin Ereren İçme Suyu Arıtma Tesisi 2. Kademe çalışmalarında %47 seviyesine ulaştı.

Samsun’da Şiir ve Ezgi Ziyafeti: Ozanlar ve Şairler Buluştu!
İlkadım Belediyesi ve Samsun Yazarlar Derneği iş birliğiyle düzenlenen "Ozanlar ve Şairler Buluşması", Azerbaycan, Gürcistan, Türki Cumhuriyetler ve yurdun dört bir yanından gelen sanatçıları Acem Tekkesi’nde bir araya getirdi. İki gün süren etkinlikte, misafirler Samsun’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıma fırsatı bulurken, vatandaşlar ise türkülere ve şiirlere doydu.

Samsun’da Deniz Keyfi Başladı: Samsunum Gemileri Yeni Sezonda!
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin "Odak Samsun" vizyonuyla hizmete sunduğu Samsunum-1, 2 ve 3 gemileri, 2026 yaz sezonu turlarına start verdi. Vatandaşlar; merkezde deniz keyfinden, Ayvacık ve Vezirköprü'nün eşsiz doğasına kadar Samsun'un güzelliklerini su üzerinden keşfetme imkanı buluyor.